Piekielny dzień koło otchłani,
Szlam Lucyfera niszczył winy,
Klątwa na drzewie chyba mam deja vu,
Gdzieś w oceanie zła,
Zapracowana ośmiornica pisze fatalizm
I niechlujnie układa je w szufladkach by je zakląć,
A Bestia Babilonu boi się szubienicy,
Dzieci piekieł lubią zabawę w
Wygarbowanych starych szatanach,
Pod szkieletem starego węża leży Diabeł,
Knuje jak wyrwać sęka klątwie.