Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Teuryga
Władza
Władza
Teuryga
Szatan nieczysty,
Obawia się Łaciny,
Serio twój tron mam.
Lubię
1
Teuryga
Wiersz · 11 lutego 2024
Konrad Koper
6 Mam podobne !!
Lubię
·
Zgłoś
·
9 miesięcy
Mithril
...paplanina
Lubię
·
Zgłoś
·
9 miesięcy
Teuryga
to haiku
Lubię
·
Zgłoś
·
9 miesięcy
×
Zgłoś obraźliwe treści