pycha

LydiaDel

miniatura 

 

ktoś pochylił się 

nad umierającą orchideą

 

jesteś piękna 

nie bój się

zostanę przy tobie

 

wyszeptał

 

inny nawet nie zauważył

jej agonii

 

stojąc nad przepaścią pomylił się 

o jeden krok.

 

 

LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 14 lutego 2024
anonim
Usunięto 3 komentarze