fascynarium

lydiadel

 

 

namiętnie wsysam się  

w twój rytm

karmiąc 

moje wygłodzone zmysły

 

w harmonijnym akordzie

dwóch serc

uwiedziona dźwiękami harfy

w świetle świec

szczęściem i magią

zniewolona

z szaleńczym geniuszem

w ramionach

 

twój elizejski głos

porywa mnie

w nieznany świat

 

moje tęsknoty

ugasisz tam 

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 16 lutego 2024
anonim