Literatura

wyrwać z butami (wiersz)

Yaro

 

chcesz gdzieś wyskoczyć

gdzieś na miasto bruk podeptać

na wino szukasz drobnych

nie masz nic prócz chęci

każdy środek będzie dobry

 

sprzedam swój karabin

mam kilkanaście kul

chętnych nie brakuje

wyskoczyć w teren jeden cel

 

gdyby ktoś chciał się zgodzić

na początku istnienia świata

poznał wszystkie nowe prawdy

potrzebuję jedynie gotówki

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 lutego 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca