oto jest pytanie

LydiaDel

 

 

miniatura

 

gonią po bruku 

bezpardonowo

myśli zranione

 

echo roznosi

odgłosy życia

już zapomniane

 

patyna czasu 

okryła wspomnień

splątaną nić

 

bezruch wypełnił 

złowieszczą przestrzeń

być albo nie być

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 18 lutego 2024
anonim