Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
lydiadel
głębiny
głębiny
lydiadel
miniatura
mało słów
dużo treści
myśli schowane w mentalnym sejfie
Lubię
1
lydiadel
Wiersz · 19 lutego 2024
Konrad Koper
Mistrzowska miniatura !!
Lubię
·
Zgłoś
·
9 miesięcy
×
Zgłoś obraźliwe treści