ja czy ona

LydiaDel

miniatura 

 

zdecyduj się 

 

jedna lepsza połowa

musi ci wystarczyć 

 

na dwie nie stać cię

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 21 lutego 2024
anonim