Ostatecznie

lydiadel

 

 

JA  - po prawej,

ON - po lewej, 

TY - między nami.

 

Kurczowo trzymam 

twoją dłoń.

Sprzęt medyczny 

prawie niesłyszalny.

 

ON żąda 

coraz więcej

przestrzeni. 

 

Przegraliśmy.

Ostatecznie.

 

JA  - po prawej,

ON -po lewej,  

TY - - - - - - - - - - - - 

 

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 21 lutego 2024
anonim