Księżniczka Jessica

abc

Od dnia urodzin

cierpię na książkowe borderline

połączone z ADHD

to naukowo potwierdzone

że jestem alfą i omegą

dbam o wygląd aż do przesady

botoksem wygładziłam

lwią zmarszczkę

kwasem hialuronowym

powiększyłam usta

mam długie rzęsy

nie zawsze za pieniążki

niektórym pozwalałam

pachnącym stajnią

(końską derką mokrym siodłem)

przejść na tryb „fucktime”

nim osiągnęłam wyższy poziom

„babytime” - dziecko tron

akcesoria do wózka

dziecięcego z bossem

jednym z wyhodowanych

Orbiterów

 

abc
abc
Wiersz · 22 lutego 2024
anonim
  • dafne
    …brzmi i nie mam co do tego wątpliwości, jak frustracje jednego z / niedoszłych / orbiterów ;)
    Złe są teksty, które więcej mówią o piszących, niż ich PL- ach…

    · Zgłoś · 8 miesięcy
  • abc
    Rzadko kiedy piszę o sobie, bo to byłoby nudne, piszę o innych, tu akurat o księżniczkach urojonych, zależnościach, jakie zachodzą w świecie zwierząt. Wiec trafiła pani jak kulą w płot

    · Zgłoś · 8 miesięcy