Cząstka

Konrad Koper

Wziąć kwiat z Ogrodu Eden.

Zapalić cząstkę słońca.

Zwrócić się ku gwiazdom ?

Jednakże droga prowadzi przez „księżyc”.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 lutego 2024
anonim
  • Konrad Koper
    Na księżyc, czyli natura księżycowa !!

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu
  • Konrad Koper
    Zgadzam się, że poemat jest za trudny!!

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu
  • Konrad Koper
    Trudna metafora ! Reakcje termojądrowe. Na słońcu i będą kontrolowane na ziemi.

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu
  • Arian
    Jeśli zapalisz Słońce to staniesz się sam gwiazdą. Po co lecieć w kosmos?

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu
  • falkon
    Oczywiście, że tak. Tyś jedyny poeta. podaj gdzie ten ów znakomity tekst brał udział w konkursach. Konkret. Wtedy przeproszę.
    Każda pliszka swój ogonek chwali.

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu
  • Konrad Koper
    Pierdolisz ty ! Nie dorastasz !!

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu
  • falkon
    Czasownikowy i o niczym. Pierdułka.

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu