Literatura

Cząstka (wiersz)

Konrad Koper

Wziąć kwiat z Ogrodu Eden.

Zapalić cząstkę słońca.

Zwrócić się ku gwiazdom ?

Jednakże droga prowadzi przez „księżyc”.

 

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
25 lutego 2024, 15:13
Czasownikowy i o niczym. Pierdułka.
Konrad Koper 25 lutego 2024, 15:20
Pierdolisz ty ! Nie dorastasz !!
25 lutego 2024, 15:50
Oczywiście, że tak. Tyś jedyny poeta. podaj gdzie ten ów znakomity tekst brał udział w konkursach. Konkret. Wtedy przeproszę.
Każda pliszka swój ogonek chwali.
Arian
Arian 26 lutego 2024, 11:27
Jeśli zapalisz Słońce to staniesz się sam gwiazdą. Po co lecieć w kosmos?
Konrad Koper 26 lutego 2024, 14:35
Trudna metafora ! Reakcje termojądrowe. Na słońcu i będą kontrolowane na ziemi.
Konrad Koper 26 lutego 2024, 14:38
Zgadzam się, że poemat jest za trudny!!
Konrad Koper 26 lutego 2024, 14:39
Na księżyc, czyli natura księżycowa !!
przysłano: 25 lutego 2024 (historia)

Inne teksty autora

Poezja
Konrad Koper
W komnacie…
Konrad Koper
Wilk
Konrad Koper
Ten klucz…
Konrad Koper
Senna wstążka
Konrad Koper
Widziadło
Konrad Koper
Kosmici
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca