Literatura

samotność (wiersz)

LydiaDel

 

 

miniatura

 

bezsenne noce

bezsilne dni

dławią wszelką  

iskierkę radości

 

spłoszone myśli


czekam

 

nikt nie puka 

 

dziś znowu taki dzień

 

uczę się lubić

tę moją samotność 


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 26 lutego 2024 (historia)

Inne teksty autora

Quo vadis?
LydiaDel
wizyta
LydiaDel
Człowieku!
LydiaDel
Rozstania
LydiaDel
perfidność
LydiaDel
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca