Literatura

Jak wypłakany list (wiersz)

Yaro

malujesz świat na szarym papierze

całkiem inna jest prawda to linia

nie do przeskoczenia

 

chcesz pochwalić się wrażeniami

nikt nie pragnie cię posłuchać

 

odbierasz szansę jak list ze skrzynki pocztowej

zawsze rano budzi stres związany z bólem ból pełen życia

 

dniem obawa malujesz obraz niezałatwionych spraw

pełno warstw pod płótnem prawdziwy ty

 

oczy przekrwione od ciężaru

popielatych dni ciemnych myśli

trzeźwym wzrokiem osiągasz mniej

 

piszesz list do kogoś innego niż zwykle

odwiedzają cię wspomnienia

demony przeszłości daj spokój

to bez sensu ważna treść

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 1 marca 2024, 13:22
Ostatnio trzymasz poziom !
Yaro
Yaro 1 marca 2024, 19:11
Staram się ...
przysłano: 1 marca 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca