Literatura

jeden zachód (wiersz)

Yaro

jeden zachód

noc dzień

 księżyca cień

słońca blask

dotykiem dłoni

o ciepłą dłoń

 

kolor róż ust

zapach włosów

pamiętam

smak ust dotyk drżenie

utkany dławiący głos

 

to jest to

kocham cud

miłość zakwitła w ogrodzie

pośród serc

 

stukotem kół pociągu

taksówkowy szpan

kwiaty mamie

teściowi gin

 

jeden zachód

ulotne chwile

pięknie razem

nad horyzontem

zachód pośród chmur

 


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 marca 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca