świece się kończą
tak jak każdy normalny człowiek
odnajduje swój kres
Nie chciałabym zobaczyć kiedykolwiek
dziewczyny o pięknych kasztanowych włosach
z perłami na szyi
w lustrze
boję się także że zamiast tego
zobaczę tam
zakrwawioną twarz
rozczochrane włosy
pijany umysł spalone serce
i przekłute strzykawką żyły
a może po prostu
w lustrze kiedyś
nie zobaczę nic
A w ogole to wszystko zxalezy od Ciebie. Zobaczysz w lustrze to co bedziesz chciala.
Pozdrawiam,
Sarit