Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
lydiadel
życia gra
życia gra
lydiadel
miniatura
życie
jest jak gra
w szachy
przed każdym posunięciem
trzeba się dobrze zastanowić
Lubię
lydiadel
Wiersz · 9 marca 2024
Konrad Koper
Gram w szachy !
Lubię
·
Zgłoś
·
8 miesięcy
dafne
świetne bo dwuznaczne, pozdr.
Lubię
·
Zgłoś
·
8 miesięcy
Usunięto
1
komentarz
×
Zgłoś obraźliwe treści