Tak mało, a tak wiele.

Jakub Zoltowski

 

Czerwona reklamówka, cienie na reklamówce.

Czerń

 

Biała poduszka. A,przy niej.

Biel.

 

Kolor.

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 10 marca 2024
anonim