Powiadają, że wojnę uświęca cel.
Ale żywioł niszczy obie, zwaśnione strony.
Odbierając prawa burzy porządek.
Cywilizacja ginie w fatalnym boju.
Powiadają, że narody miłują pokój.
Odszedł król, aby przyszedł król.
,,Oto Ten, który przybył nas uratować.
Zostaniemy władcami na tym świecie.”
I całą podłość, mordy, gwałty,
Skryba zapisze w annałach z dużej litery.
Aż legenda zakłamie krwawe historie.
Cywilizacja hoduje wyrodne natury.
Zwierzę zabija z głodu lub strachu.
Myśliwy poluje dla zysku i chwały.