Literatura

zapach po latach (wiersz)

Yaro

kiedyś przyjdzie czas
spotkać się jeszcze raz
po tym jak pierwszy raz
świat się zmienia zmienia nas

 

zostają niezmiennie wspomnienia
których nie chcesz pamiętać
schowałaś głęboko w sercu

 

(ukryłam tylko dla siebie)

 

jak ładnie dzisiaj pachnie wiosną las
wtedy ostatni raz spotkaliśmy się
rozstania niewdzięczny czas

 

(płakałam z deszczem w duszy)

 

dlaczego warto pamiętać o sobie
nie potrafię zapomnieć zapachu kobiety
nie mogę znaleźć ciebie w snach
czy kiedy śpisz dotyk pieści włosy

 

(pamiętaj o mnie w tamtej muzyce)

 


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 13 marca 2024, 12:02
Świetny ! Ale znany motyw . Dlatego 5-
Arian
Arian 13 marca 2024, 12:47
zamiast gonić zwidy
poszukaj sobie w realu
żaden sen nie zastąpi rzeczywistości
Yaro
Yaro 13 marca 2024, 13:06
to tylko inspiracje
15 marca 2024, 17:02
A rymy! Już nie powiem jakie.
przysłano: 13 marca 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca