Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
lydiadel
pożądanie
pożądanie
lydiadel
miniatura
dwa ciała
zbliżają się
krążąc po orbicie
w intymnej harmonii
zawarty
traktat miłosny
Lubię
1
lydiadel
Wiersz · 14 marca 2024
Konrad Koper
Wyśmienity !!
Lubię
·
Zgłoś
·
8 miesięcy
Usunięto
4
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści