afirmacja

lydiadel

 

 

 

przecieram zaspane oczy

 

jestem

 

uśmiecham się głęboko 

wdychając moje marzenia 

 

z każdym wydechem 

uwalniam się 

od ciemności

 

nić radości przewija się 

meridianami

wypełniając energią każdy zakątek

 

otwieram serce 

 

jasność zwyciężyła

 

witaj życie

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 15 marca 2024
anonim