Bądź

Yaro

bądź mi kwiatem
co zaraża umysły criminal
bądź ostatnim piwem
które wygania gwiazdy do domu

 

bądź pierwszy raz
jak na głowie cierń

po prostu
bądź życia echem

 

dajesz tak wiele
czasem brakuje tchu

bądź śpiewem ptaków
co pieści uszy

 

potrafisz absolutnie zrozumieć
moją pasję i filozofię każdego dnia

 

bądź przy mnie siądź
odpowiedz cytując ten sam post

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 22 marca 2024
anonim