Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
lydiadel
Wytrwałość
Wytrwałość
lydiadel
Zbyt
szybko poddajemy się
przeciwnościom losu.
Nie osiągniemy celu
zwijając żagle
w połowie drogi.
Lubię
lydiadel
Wiersz · 22 marca 2024
Konrad Koper
Nic odkrywczego, ale zgrabny !!
Lubię
·
Zgłoś
·
7 miesięcy
Usunięto
2
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści