Wypełniła mnie cisza
taka po burzy,
z grzmotami i pękniętym sercem
na pół
taka po burzy, bez nadziei
Wypełniła mnie cisza
jak ciepło mamy
jak pyszczek kotka umazany mlekiem
Burza?
Już bez znaczenia
Czas zły szybko mija
Nie trwa wiecznie