Huk

Anna Szewczyk

Wypełniła mnie cisza

 

taka po burzy,

z grzmotami i pękniętym sercem

na pół

taka po burzy, bez nadziei

 

Wypełniła mnie cisza 

jak ciepło mamy

jak pyszczek kotka umazany mlekiem

 

Burza?

Już bez znaczenia

Czas zły szybko mija

Nie trwa wiecznie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Anna Szewczyk
Anna Szewczyk
Wiersz · 24 marca 2024
anonim