dobrze może być

Yaro

pesel mówi o nas wszystko

wysłałem pocztówkę z Paryża

kilka miłych słów, odpisz proszę

tęskno mi i szlocham na placu Pigall

za tobą kochanie wysłałem myśl

jak dalej mam żyć, odpowiedz no jak


niebo niby to samo lecz na nim

nie widzę nas obraz nocy i dnia

jak płynie czas wśród dwojga ciał

w pełni idziemy nasze istnienie


wypełni radość i szczęście

ukryję nasze marzenia i sny

teraz zimy są cieplejsze

tylko słońca brakuje nad nami

pogodzić serca nie dzielić na dwa

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 marca 2024
anonim
  • Arian
    nie wolno podróżować samemu
    bo nikt tam nie czeka
    nie znajdziesz szczęścia na pigalaku
    bo tam rosną kwiaty zła

    · Zgłoś · 6 miesięcy temu
  • falkon
    Jesteś na pigalaku i tęsknisz za kimś.
    Dziwne.

    · Zgłoś · 6 miesięcy temu