Na tym polu już są kwiaty

Irena Świerżyńska

Młoda dusza szuka lotu

ta - z Podlasia w świat wyruszy

 

kreatywna

światła 

biegła 

 

w takiej  głowie zawsze śmiga

wiedza  -  pędzi 

pędzi

 

i już miga  -  wielka woda

 

tutaj nie ma

 

stop  - i  później...

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 30 marca 2024
anonim