Świąteczny

Konrad Koper

Pewna kura z Kurnika.

Pomieszkująca w kurniku.

Zniosła jajo : dwa żółtka, dwa białka.

Wykluło się pisklę – ma kolor żółty w zaniku.

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 marca 2024
anonim