nostalgia

Dunmer z Morrowind

Nostalgia ociera się o moje policzki
Z niezawistnym smakiem ciągłoty przeszłości
Kłamliwe to i fałszywe
Gdyż gdzieś tam zmienia nastawienie
W umyśle zamiesza
Później puści wolno
Nie zważając na słowo

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Dunmer z Morrowind
Dunmer z Morrowind
Wiersz · 31 marca 2024
anonim