Szary Wilk

Jakub Zoltowski

Skóra pokryta szarymi plamami.

Kubek, leży na podłodze, kawa.

Rozlewa się.

 

Wilk, powoli, zbliża się.

 

Ale, 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 2 kwietnia 2024
anonim