tam cię odnajdę

lydiadel

 

 

gdzieś między 

 

wczoraj a dzisiaj 

niebem a ziemią

jasnością a cieniem

początkiem a końcem 

 

odnajdę prawdę 

 

 

ze słońca promieni 

uplotę złote runo

i pożegluję 

ku wieczności

 

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 4 kwietnia 2024
anonim