rzeczywistość

lydiadel

zagubiona we 

wszechświecie marzeń

 

obnażona pod 

pręgierzem zdarzeń

 

błądzi gdzieś między  

światłem a mrokiem    

 

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 5 kwietnia 2024
anonim
Usunięto 2 komentarze