rzeczywistość

LydiaDel

zagubiona we 

wszechświecie marzeń

 

obnażona pod 

pręgierzem zdarzeń

 

błądzi gdzieś między  

światłem a mrokiem    

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 5 kwietnia 2024
anonim
Usunięto 2 komentarze