o nas

Yaro

kolor włosów
kolorem twojej duszy

 

w okolicy nie widziałem
takiej głębi w oczach

 

Twój uśmiech
budzi we mnie świt

 

z ptakami chciałbym
z tobą odlecieć

 

nie chcę od ciebie
żadnej odpowiedzi

 

po prostu bądź
daleko bym cię skradł

 

pocałunek ślę w przestrzeń
co dzieli i łączy wspólny czas

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 5 kwietnia 2024
anonim