błogostan

LydiaDel

 

cisza jest melodią wieczności

 

otulona jej powiewem 

wstrzymuję oddech

rozkoszując się tą chwilą

 

czuję nieśmiertelność duszy 

i zapominam o ciele 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 9 kwietnia 2024
anonim
Usunięto 1 komentarz