Czy podzieli...

Irena Świerżyńska

ważne

ważne

 

najważniejsze 

serce pełne ciepłej wiary

 

czy

odnajdzie drugie bose i osuszy

chłodną

rosę

 

czy podzieli  swoje  -  Ja

 

i pomnoży razy dwa...

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 12 kwietnia 2024
anonim