Ten klucz…

Konrad Koper

Chwilami jest niewidzialny,

ciąży,

dołączony jest do innych kluczy,

 kilka z nich wypadło.

 

Dlatego warto przejść

kilka razy tą samą drogą.

 

Niestety diabeł podrabia klucze.

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 kwietnia 2024
anonim