Uciekłam
Daleko stąd
Nikt nie widzi mnie
Nie trują nic
Nie krzyczą
Nie ograniczają
Tylko ten jeden dzień
Jedyny
Sama ze sobą
Sama dla siebie
Dla Ciebie
Schowałam się w głębi
Siebie
Opętały mnie złe moce
Mam wizje,widzę twarze-których nie ma
Czuje milość? to uczucie - którego nie znasz
Twierdzą że jestem wolna
Może tylko pozornie
W Twoich czasach
Mamo
Tato
Czasy - których nie ma
Chce zapomnieć o przeszłości-może to się wcale nie zdarzyło
Zapomnieć o przyszłości-moje marzenia
Z Tobą
Tego nie ma
Strasznie się boję
Czuję jak pode mną ziemia się zapada
Ziemia-której nie ma
I moje słońce też zgasło
Może nigdy nie świeciło
Modlę się do Boga
Którego też może nie ma
I zapadam w głęboki sen
O życiu
Którego nie mam ...
Kika
kika
Wiersz
·
3 kwietnia 2000
-
jafajne bo nikt nie dał ci anijedego słowa krytyki i nie żucił anijednego oszczerstwa na Twoją twórczość.gratuluję