bez koloru

lydiadel

na szarej karteczce
zakodowany 
szary życiorys 
szarego człowieka
w szarym ubraniu
przedstawiający 
szary czas 
cuchnący 
szarą przeszłością 
szarych dni
 

 

 

lydiadel
lydiadel
Wiersz · 15 kwietnia 2024
anonim
Usunięto 5 komentarzy