Wilk

Konrad Koper

Szumią drzewa, strumień szemrze, śpiewają ptaki…

Owca bawi się. Wilk podstępnie gra na lutni, by ją zwabić.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 15 kwietnia 2024
anonim
  • falkon
    Twa poezyja jest kiczem
    jak makatka wisząca
    nad łóżkiem
    z jeleniem i księżycem,

    · Zgłoś · 7 miesięcy