nasz świat

Yaro

w naszym świecie nic na pewno

w naszym świecie  wszystko bywa możliwe


życie narodziny

pierwsze powitanie


człowiek odejdzie

ostatnie pożegnanie


zło i dobro 

radość i zwątpienie

życie i śmierć


droga o przeciwnych wektorach

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 kwietnia 2024
anonim