przed i po...

Irena Świerżyńska

przed

przed

 

przed ołtarzem - moja 

 

moja

piękna dama  - tak kochana.

 

A - za progiem przyszła zmiana

spadaj - niżej

 

nisko

nisko - na kolana.

 

On - ma władzę

 

Ty masz pana...

 

 

 

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 19 kwietnia 2024
anonim