wyścig z czasem

LydiaDel

pędź 
zanim cię niemoc dogoni 
pędź 

 

kręć wrzeciono 
kręć

 

przędź losu nić 
przędź

 

śnij o szczęściu
śnij 

 

nie zapominając o doczesności  

żyj 


po prostu żyj 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 19 kwietnia 2024
anonim
Usunięto 2 komentarze