niekiedy
ogarnia mnie melancholia
nie toleruję
własnej obecności
wtedy
chowam się
sama przed sobą
ukrywając się za zasłonką
wspomnień
czasem
jestem ze sobą szczęśliwa
otwieram moje serce
i pozwolę radości
w nim zamieszkać
wtedy
rozmawiam sama z sobą
a potem śmiejemy się
- obie