samotność

LydiaDel

 

 

niekiedy 

ogarnia mnie melancholia 

nie toleruję  

własnej obecności

 

wtedy 

chowam się 

sama przed sobą 

ukrywając się za zasłonką   

wspomnień 

 

czasem 

jestem ze sobą szczęśliwa 

otwieram moje serce 

i pozwolę radości 

w nim zamieszkać

 

wtedy

rozmawiam sama z sobą

a  potem śmiejemy się

- obie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 5 głosów
LydiaDel
LydiaDel
Wiersz · 20 kwietnia 2024
anonim
Usunięto 1 komentarz