szybko
szybciej
ktoś podrzucił łańcuch srogi
sznurek
krótki
nie, nie, nie - sama chciała
bieg od zawsze - trzeba ładnie
jeszcze
ładniej
błysk i gala
kiedyś pęknie obręcz - sama
przyjdzie
jesień
może
może - ktoś przytuli
przygarbiony wysuszony listek złoty
czy - odrzuci...