***

Ted

Ból przeszywa mnie
Paraliżuje
Nie mogę się ruszyć
Strach,
Przerażenie
Niepokój
Rezygnacja
Niepewność
Wszystko się nasila
Jeden krok do wolności
Trochę męki
Później spokój
Chcę zasnąć
Obudzić się w nowym świecie
Nowy Ja
Bez problemów
Bez pamięci
Tylko jeden krok
I będzie dobrze
A może gorzej?
Nie, wszędzie będzie lepiej niż tu. 

 

Ted
Ted
Wiersz · 21 kwietnia 2024
anonim