Odbicie

Arian

 

w gorączce lat

morderczych lat

na górze i w dole

na ostrzu noża

 

zużywany po grób

dla małych spraw

niepotrzebnych ludzi

świat mijam niepoznany

 

od nowa bunt

tak dużo oczekiwań

tak wiele szkód

gdy prawda ginie pierwsza

 

każdy to inny byt

a wygodniej równać

 wierzę w siebie

nie będąc szalony

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 22 kwietnia 2024
anonim