ślady

Yaro

po śladach szukam cię

w płatkach białych róż

 

pustynia roztapia piasek

spieczone stopy

 

zielona oaza wspomnień

fatamorgana

 

na horyzoncie

 

się mijamy

mieszamy ze słońcem

twoje ślady są niewygodne

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 24 kwietnia 2024
anonim